Attleboro Department of Public Works

©

Attleboro Department of Public Works

The City of Attleboro selected RGB Architects through a qualifications-based process to provide design services for a new Department of Public Works (DPW) facility. RGB began the design process early in 2015 using a fast track schedule at the client’s request.

The new facilities include new storage and vehicle maintenance areas as well as salt shed and fueling area. The design process was conducted in parallel with the new Water Department Facility constructed at a different site. Like the Water Department facility, the DPW facility was constructed with no change orders resulting from RGB’s design effort despite the fast pace of design development. Construction was completed in spring 2016.

Client

City of Attleboro

Location

Attleboro, Massachusetts

Cost

$11 million

Services

Architecture